Társaságunk több, mint harmincöt éves múltra és tapasztalatokra visszatekintő, megbízható családi vállalkozás Nyíregyházán. Az elmúlt két évtizedben cégünk folyamatosan növekedett, bővült gépparkunk és szolgáltatásaink kínálata.

Kezdetben út-, kerékpárút-, közmű-, víz- és mélyépítési szakterületen tevékenykedtünk, majd magasépítési szakággal, valamint közterület rekonstrukció (parképítés, gumiburkolatú sportpályák, játszóterek) kivitelezésével bővült profilunk.

A folyamatos fejlesztések során eljutottunk oda, hogy nem okoz nehézséget nagyobb volumenű munkákra is vállalkozni.

A szakipari feladatok megvalósításához megbízható szakalvállalkozói háttér áll a rendelkezésünkre. Széleskörű építőipari és generálkivitelezői munkáinkat az ország keleti régiójának területén végezzük. Indulásunk óta a cég árbevétele és eredménye folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Referenciáink hosszú, színes sora bizonyíték szakmai professzionizmusunkra.

Az egyre erősödő piaci versenykörülmények között változatlanul elsődleges célunk, hogy Megrendelőink igényeit gazdaságosan, magas szintű szakmai igényességgel elégítsük ki, egyidejűleg társaságunk versenyképességét és pénzügyi stabilitását a jövőben még tovább erősítsük.